Dierverzorger van de dag

Word jij onze dierverzorger van de dag?

Vind jij onze dieren ook super leuk? Zou jij ze graag van veel dichter bij willen leren kennen. Meer willen leren over waar ze vandaan komen, hoe ze leven en wat ze eten.

Geef je dan nu op voor ons dierverzorger van de dag programma. Als assistent dierverzorger hebt de mogelijkheid om 2 uur met één van onze dierverzorgers mee te lopen en te helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Je hoeft natuurlijk geen gevaarlijke klusjes te doen, zoals krokodillentanden poetsen! Maar durf jij wel onze stokstaartjes te voeren of een slang vast te houden?


Wij bieden dit arrangement aan voor kinderen vanaf 6 jaar.

Maar wij hebben ook regelmatig boekingen staan voor volwassenen die meer kennis en ervaring op willen doen met deze bijzondere diersoorten. Denk aan gebruik van UV-lampen, vitamines, geslachts- en stressherkenning. 

Het programma duurt totaal 2 uur. 

De kosten voor 2 uur lang één-op-één meelopen al dierverzorger van de dag zijn: €65,- per persoon (dit is inclusief consumptie) . Dit is voor diegene die meehelpt en 1 iemand die meekijkt als begeleider. 

Wilt u met 2 personen meehelpen plus 1 begeleider dan zijn de kosten € 95,- incl. een consumptie per persoon. Voor 3 personen die meehelpen plus een begeleider die meekijkt zijn de kosten €125,- incl. een consumptie per persoon.

Wil je graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via Info@lost-treasures.nl of tel:06-19099331 en we plannen graag een datum met jou in!