Onze dieren

Al ruim 25 jaar heb ik ook een grote passie voor exotische dieren. En ook deze passie deel ik graag met jullie. Een groot deel van onze dieren is dan ook te zien in hun verblijven in de winkel. Zodat ook u kunt genieten van deze prachtige exoten! Geen van onze dieren is te koop! Wij delen puur onze passie met u.

Bij kinderfeestjes, het dierverzorger van de dag arrangement en bezoeken aan scholen e.d. laten wij graag nader kennis maken met deze dieren. Er word dan uitleg over de dieren gegeven, ze mogen worden aangeraakt en waar mogelijk ook worden vastgehouden. De dieren die wij meenemen zijn hanteren door ons gewend en dus heel vriendelijk. En zijn uiteraard ongevaarlijk!

LET OP! Bij een kinderfeestje of workshop kan er een voorkeur worden opgegeven in diersoort. Maar het welzijn van onze dieren staat voorop! Hierdoor kan het voorkomen dat we last-minute toch moeten kiezen om een ander dier te gebruiken in een workshop.

Hieronder willen wij u graag voorstellen aan onze prachtige dieren:

Dit is Draakje. Onze prachtige baardagaam! Hij houd van veel aandacht en gaat dan ook graag met iedereen op de foto.
Dit zijn Kiwi, Kiwi is een halsband parkiet, super lief en kan ook wat kunstjes en praten.
Laat me jullie voorstellen aan Spike, een van onze tenrecs. En nee Spike is geen egel! Wil je hier meer over weten? Kom dan snel langs!
Dit is Rango, onze Yemen Kameleon man. Samen met zijn vrouwtje woont hij in een heel mooi verblijf bij ons in de winkel.
Hier ziet u twee van onze geweldige rattenslangen, Red en Ghost. Deze dieren zijn allemaal tussen de 120 en 150 cm lang. De totale groep bestaat uit 4 dieren. Alle met verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een welke mee kan naar uw bijzondere bezoek.
Dit is Stoffel een van onze griekse landschildpadden. Want een echte schildpad mag toch zeker niet ontbreken! En wist u dat deze een echte superkracht hebben??
Een van onze prachtige koningspythons! Lady is een volwassen albino koningspython. Echt een prachtig exemplaar vinden wij zelf. Ze is gewend mee te gaan naar workshops, maar is ook al regelmatig gebruikt bij fotoshoots. Een echte diva zullen we maar zeggen.
Sissel onze blauwtongskink, want ja hij heeft een grote blauwe tong. Sissel is ongeveer 40 cm lang. Zeer rustig en gaat graag mee om zichzelf te laten bewonderen.
Dit is ons stokstaartje Zoƫ, ze leeft bij ons samen met haar vriendje Timon. Beide zijn door ons met de fles groot gebracht, nadat hun moeder ze had verstoten. Het zijn twee echte knuffelkonten, die in hun prachtige grote verblijf te bewonderen zijn voor jullie!
Dit is Tijgertje, een van onze tijgerpythons. Tijgertje lijkt hier misschien niet zo groot……maar hij is op dit moment (8-’23) toch echt ruim 3.5 meter. Heb jij ze al gespot in onze balie?
Dit is Pino, zij is een blauw gele ara. Tijdens onze shows komt ze geregeld mee. Ze heeft een geheel eigen persoonlijkheid. Houd van kroelen, dansen en kletsen.
Een van onze nieuwste aanwinsten in ons team is Sam. Sam is een jonge kaaiman. Hij is nu nog slechts 20cm lang. Maar zal de komende jaren flink groeien. Sam kan zeker mee op bezoek komen, maar hij is wel een beetje een geval apart. U moet zich realiseren dat deze dierensoort niet tam te maken is en dus echt kan bijten. Daarom word Sam alleen door ons vasthouden, de deelnemers kunnen hem dan wel aanraken. Of gezamenlijk op de foto gaan. En ben eerlijk hem aanraken is natuurlijk al heel bijzonder en stoer!

Er missen nog een aantal dieren in dit rijtje. Er word momenteel nog hard gewerkt aan mooie fotos van ieder dier.