Agenda

Hieronder kunt u zien, welke evenementen wij organiseren. Of op welke markt u een geweldig stand van ons kunt tegenkomen!

 • Op 17 Februari 2024 organiseren wij de workshop vlinders prepareren. Deze start om 10:00uur in onze winkel en zal tot 12:00/12:30 uur duren. Heb je altijd al willen leren om zelf vlinders op te zetten? Volg dan deze workshop. Onder deskundige begeleiding ga je zelf een 5 tal vlinders opzetten, waaronder de prachtige Urania Ripheus. Alle materialen, koffie/Thee en wat lekkers zijn inbegrepen. En natuurlijk neem jij ook jou eigen opgezette vlinders mee naar huis. Voor meer informatie klik HIER!
 • Op 24 Februari 2024 organiseren wij de workshop schorpioen prepareren. Deze start om 11:00uur in onze winkel en zal tot 12:00/12:30 uur duren. Heb je altijd al willen leren om zelf een schorpioen op te zetten? Volg dan deze workshop. Onder deskundige begeleiding ga je een prachtige grote schorpioen opzetten in gevechtshouden. Alle materialen, koffie/Thee en wat lekkers zijn inbegrepen. En natuurlijk neem jij ook jou eigen opgezette schorpioen mee naar huis. Voor meer informatie klik HIER!
 • Op 2 Maart 2024 organiseren wij de workshop vlinders prepareren. Deze start om 10:00uur in onze winkel en zal tot 12:00/12:30 uur duren. Heb je altijd al willen leren om zelf vlinders op te zetten? Volg dan deze workshop. Onder deskundige begeleiding ga je zelf een 5 tal vlinders opzetten, waaronder de prachtige Urania Ripheus. Alle materialen, koffie/Thee en wat lekkers zijn inbegrepen. En natuurlijk neem jij ook jou eigen opgezette vlinders mee naar huis. Voor meer informatie klik HIER!
 • Op 9 maart organiseren wij een leuke paasworkshop voor volwassenen. Deze zal starten om 18:30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Onder het genot van een hapje en drankje gaan we een prachtige paaskrans maken met onder andere een echt opgezet kuiken erin! Prijs voor deze workshop bedraagt €75,- . Dit is inclusief alle materialen en alle consumpties.
 • Op 6 april oganiseren wij een taxidermie workshop. Dit betreft een volledige dag workshop van 9:00 tot ca. 17:00 uur. Tijdens deze dag gaat u in een kleine groep, van maximaal 6 deelnemers, onder begeleiding van 2 ervaren taxidermisten uw eigen Kauw opzetten. Welke u uiteraard aan het einde van de dag mee naar huis kunt nemen op een mooi natuurlijk postament. Prijs voor deze geheel verzorgen dag is €300,-. Dit is inclusief materialen, kauw, postament, alle consumpties en lunch. Klik hier voor meer informatie.
 • Op 14 april zijn wij te vinden met een prachtig stand op de Duystere markt te Oss. Inmiddels een waar begrip bij de mensen die houden van het bijzondere!
 • Tijdens koningsdag op 27 april houden wij onze jaarlijkse uitverkoop op de vrijmarkt te Etten-Leur. Dus wil je voor een klein prijsje een mooi uniek item scoren, kom gerust langs onze stand daar!
 • Op 9 mei is het weer tijd voor de lente feesten in Hoogerheide. En natuurlijk zullen wij daar ook niet ontbreken met een mooie grote stand. Dit is niet zomaar een braderie, maar een waar evenement. Met oldtimer show, getunede cars, Amerikan day, kermis, kinderrommelmarkt, live muziek, entertainment en ruim 150 kramen met allerhande aanbod. Een leuke dag uit voor het hele gezin!
 • Op 1 juni zijn wij te vinden op de rariteitenbeurs te Zandvliet. De echte rariteiten en taxidermie liefhebbers mogen deze beurs echt niet missen!
 • Op 23 juni organiseren wij onze eigen Lost Treasures market te Hoogerheide.  Van 9:00 tot 17:00 uur bent u welkom om uw verloren schatten te komen zoeken. We hebben een prachtig groot terrein aan het Philomenahof te Hoogerheide wat we hiervoor mogen gebruiken. Er zal een ruim aanbod zijn in Antiek, Curiosa, Rariteiten, Brocante, Taxidermie, zelf gemaakt kunst en voorwerpen en veel meer. Daarnaast zal er een muziekplein zijn, diversen foodtrucks, bars, springkussenpark, schminken en nog veel meer. De gehele opbrengst van dit evenement gaat naar het goede doel, dit jaar de Skraban-Deardorff foundation!!!
 • Op 30 juni zijn we te vinden met een dubbele kraam op de putse grensfeesten te Putte.
 • Op 4 augustus zijn we te vinden met 2 grote kramen op het prachtige slot Zeist. Dit is een markt waar u zeer mooie items kunt scoren!
 • Op 25 augustus zijn we te vinden in de Kasteeltuin in Helmond voor een prachtige Antiek markt.
 • Van 2 september tot 15 september zijn wij gesloten en gaan we genieten van een welverdiende vakantie! Geen zorgen om de dieren………uiteraard is er een hele goede oppas geregeld en zullen ze gewoon dagelijks goede verzorgen krijgen!
 • Op 22 september zijn we net als andere jaren weer te vinden op de braderie in Halsteren. En natuurlijk gaan we weer met een leuke actie komen dit jaar!
 • En dan is het eindelijk tijd voor Halloween!!!! Een van onze favoriete feestdagen! Natuurlijk kun je ons op 26 oktober weer vinden op de Helberg. Hier zullen we weer een geweldige grote stand opbouwen met rariteiten en taxidermie. We zullen zorgen voor veel led maskers en andere accessoires. En voor de hongerige monsters hebben we speciale insecten snoep en suikerspookjes! Dus kom zeker langs onze kraam, welke te vinden is naast het mortuarium!!!!
 • Ook dit jaar zullen enkele pieten een bezoek gaan brengen aan onze winkel. En dit jaar wel op 23 november van 10 tot 17 uur. Zouden ze dit jaar weer ozosnel mogen meenemen van Sinterklaas? En komt Sinterklaas zelf wellicht ook nog even langs? We gaan het zien!
 • 7/8 december de Duystere markt en Genk. Vond je Oss al geweldig dan is dit echt de plaats waar je moet zijn. Deze is grote, gaver en wel een heel weekend lang! Koop op tijd je kaarten want dit event is snel uitverkocht! Alweer de 4e editie en de 4e keer dat wij hier aanwezig zijn met een 3 dubbele stand!
 • 14 december speciale kerst inkopen dag! Op deze dag staat er voor iedereen een lekkere warme glühwein of chocomelk klaar. We pakken al jullie inkopen in, in prachtig kerstpapier! En we zullen in de loop van het jaar nog leuke andere activiteiten aankondigen! Kortom we maken er weer een leuke dag van bij Lost Treasures!!!