Jungle Kinderfeestjes

Bent u opzoek naar een spectaculair en zeer uniek kinderfeestje? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want dit heeft u hier gevonden! Bij ons boek je namelijk een uniek, spannend en uitdagend kinderfeestje in Jungle stijl! Wij beschikken over een prachtige ruimte in stijl, waarbij de kinderen onze vele echte exotische dieren kunnen bewonderen. Ook zijn wij gevestigd in een zeer bosrijke omgeving, wat ook veel opties buiten bied.

Wij bieden een grote variatie aan activiteiten voor zowel jong als oud, zo kunt u al bij ons terecht met kinderen vanaf 4 jaar tot 14 jaar! U kunt kiezen voor het basispakket van 2 uur, maar dit kan ook verder uitgebreid worden met andere activiteiten. Tot zelfs en geheel verzorgde middag, inclusief taart, eten en drinken.

We werken met een basispakket en daarnaast bieden we alle extra opties los aan. Omdat we pakketten los aanbieden, kunt u zelf het feestje samenstellen wat bij u past. En is er ook een keuze binnen ieder budget! Valt het basispakket niet geheel in de smaak, neem dan ook gerust contact met ons op. Ieder feestje is maatwerk, dat snappen we maar al te goed. En we helpen u dan ook graag met een prachtig feestje samenstellen voor uw zoon of dochter.

Basispakket:

Dit bestaat uit ontvangst met wat te drinken en iets lekkers. Voor de jarige job ligt er een kleine verassing klaar en uiteraard gaan we hiervoor zingen. Hierna krijgen de kinderen een geheel verzorgde workshop exotische dieren. In deze workshop gaan zij kennis maken met onze exotische dieren. We vertellen over alle dieren die aanwezig zijn. En een 5 tal verschillende reptielen en exotische dieren komen ook echt uit hun verblijven. Welke uiteraard ook door de deelnemers zelf vastgehouden mogen worden. En er is voldoende tijd voor een mooie foto! Hierna wassen we onze handen en is het tijd om naar huis te gaan. Duur van dit pakket is ongeveer 2 uur.

De kosten voor dit basispakket zijn €17,50 per persoon. *obv minimale deelname van 8 deelnemers.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20240316_150211-scaled.jpg

Dit basispakket is uit te breiden met o.a. de volgende optie:

 • Dropping: De groep word in een donkere bus richting het bos gereden. In dit bos staat zelfs nog een bunker uit de tweede wereldoorlog! Hier gaan zij diversen opdrachten en spellen doen. Als afsluiting gaan we zelf vuur maken en hierboven een marshmallow roosteren. Kosten €15,- per persoon. Klik hier voor meer informatie.
 • Bloemen zoeken en bloemenpers maken: We beginnen met het maken van een bloemenpers. Deze zetten we in elkaar en decoreren we natuurlijk heel vrolijk! Daarna gaan we met zijn alle de natuur in opzoek naar bijzondere planten en bloemen. Om deze bij terugkomst in onze zelfgemaakt bloemenpers te doen. Kosten €17,50 per persoon. Klik HIER voor meer informatie.
 • Edelstenen of Fossiel blokken hakken: Eerst ga je los met hamer en beitel.  En daarna mag je vondsten identificeren en bestuderen. Deze blokken worden door ons zelf gemaakt en dit verzekerd u van echte edelstenen en fossielen. Uiteraard mogen de vondsten mee naar huis worden genomen. Kosten €12,50 per persoon. Klik HIER voor meer informatie.
 • Uilenballen uitpluizen: Door uilenballen uit te pluizen kun je te weten komen wat een uil allemaal eet. Een uilenbal uitpluizen is de ideale kinderactiviteit. Kosten €€11,- per persoon. Klik HIER voor meer informatie.
 • Workshop vlinders opzetten: Altijd al zelf willen leren hoe je een vlinder moet preparen? In deze workshop maken kinderen kennis met het prepareer vak en mogen ze zelfs zelf aan de slag met 2 echte vlinders. Deze workshop is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 8 jaar. Kosten €25,- per persoon Klik HIER voor meer informatie.
 • Schminken: Deze activiteit is uiteraard los te boeken, maar ook heel geschikt om in combinatie te boeken met een van bovenstaande opties. De kinderen kunnen dan tijdens hun activiteit om en om geschminkt worden, waarbij de rest van de groep gewoon lekker bezig is met hun activiteit. Kosten €6,- per persoon. Klik HIER voor meer informatie
 • Dierenmaskers maken: Welk dier vind jij het leukste? Kies jouw favoriet en kleur, beplak, sticker jou masker tot een waar kunstwerk! Kosten €10,95 per persoon Klik HIER voor meer informatie.
 • Eetbaar tuintje maken: Maar een heerlijk eetbaar insectentuintje. Met een cupcake als basis aangevuld met diversen zoete lekkernijen maken we eerst een tuintje. Hierna moet er natuurlijk ook iets in worden gepland. En als laatste voegen we nog enkele snoep insecten toe. Leuk om te maken! En ook om tussendoor lekker te snoepen! Kosten €€9,95 per persoon. Klik HIER voor meer informatie.
 • Sumoworstelen: Durf jij de competitie aan met je vrienden/vriendinnen. Kom dan een lekker potje sumoworstelen. Jullie worden in een speciaal pak met helm gehesen en zien er uit als professionele worstelaars. Wie van jullie word de winnaar? Dit onderdeel is te boeken vanaf 115 cm. Kosten €9,95 per persoon. Klik HIER voor meer informatie.
 • Frietjes of Pannekoeken eten! Begin of eindig jou feestje met een lekker bord frietjes of pannekoeken. Kosten €4,50 per persoon. Klik HIER voor meer informatie.
 • Suikerspin maken: Laat de kinderen zelf hun suikerspin draaien. Eerst kiezen ze hun kleur of kleuren en dan gaan ze aan de slag. Suikerspinnen zijn altijd lekker maar zeker als je ze zelf maakt. Kosten €2,- per persoon.
 • Surinaams schaafijs: Onze winkel staat ook bekend om ons heerlijke surinaamse schaafijs. Erg lekker voor kinderen, zeker op een warme dag! Wij bieden deze tijdens kinderfeestjes aan tegen een speciaal gereduceerd tarief van €2,50 per persoon.