Informatie standhouders Lost treasures market.

In 2023 was de eerste editie van onze Lost Treasures market. En deze was een groot succes ondanks de warmte! We zijn blij dat jullie allemaal zo positief waren over dit initiatief en ook de gemeente was heel tevreden over het verloop.

In 2024 komt dan ook een nieuwe editie en wel op zondag 23 juni. De Losttreasures Market is niet zomaar een standaard markt. Wij noemen het een for all markt. Een markt waar je echt van alles tegen kunt komen.

Zo vind je er antiek, curiosa, rariteiten, fantasie, re-enactment, taxidermie, edelstenen, lekkere aardbeien, zelfgemaakte items en nog veel meer! Echt een markt waar iedereen zijn favorieten verloren schat kan vinden! We hebben een prachtig groot terrein aan het Philomenahof te Hoogerheide wat we hiervoor mogen gebruiken. De eerste inschrijving zijn al binnen en ook u kunt uzelf al aanmelden.

En deelnemen kan al vanaf €3,- per strekkende meter!

Opbouwen kan vanaf 7:00 uur. Oprijden kan tot max 8:30 uur. Om 8.30 uur moeten alle voertuigen van de markt af zijn. (muv voortuigen die bij een stand gereserveerd zijn). Vanaf 17:00 mag er weer worden opgeruimd.

De markt start om 9:00 en u dient tot minimaal 17:00 te blijven staan.

Het muziekplein, kindanimatie etc gaat door tot 20.00 uur. Indien u om 17:00 nog een hoge verkoop heeft mag u uiteraard langer blijven staan.

Wil jij deelnemen als standhouder? Meld je dan nu aan! Dit kan door een mail te sturen naar: Losttreasuresmarket@outlook.com

Voor kraamhuur zijn er 3 opties:

  • Een marktkraam met luifel, 4 meter lang €55,- U kunt met de auto bij of zeer vlakbij uw plaats komen om uit te laden. En daarna iets verderop parkeren. Aan het einde van de dag kunt u wederom tot u kraam rijden om terug in te laden.
  • Een grondplaats zonder auto kost €3,- per strekkende meter (exclusief btw) deze is ongeveer 1 meter diep. U mag hier niet uw auto bij parkeren! U kunt met de auto bij of zeer vlakbij uw plaats komen om uit te laden. En daarna iets verderop parkeren. Aan het einde van de dag kunt u wederom tot u kraam rijden om terug in te laden.
  • Een grondplaats met auto kost €5,- per strekkende meter (exclusief btw) deze is 5 meter diep. Hierbij dient u minimaal 6 meter te reserveren of meer indien uw auto/ bus langer is.

Let op! Laatste 2 opties betreft een grondplaats, waar u uiteraard zelf indien gewenst tafels op mag plaatsen. Een parasol of een partytent is toegestaan, mits deze binnen uw grondplaats word gezet en goed geankerd word.

Goed om te weten

● Elke exposant is verantwoordelijk voor zijn aangeboden goederen.

● De verkoop van illegale goederen, zoals drank, tabak, wapens is ten strengste verboden.

● Het aanbieden van taxidermie is toegestaan maar de exposant is zelf verantwoordelijk dat alle eventuele benodigde cités documenten aanwezig zijn.

● De markt duurt tot 17:00 uur en u word geacht te blijven staan tot deze tijd, dit is ook wel zo fair tegenover alle andere standhouders. Mocht het door weersomstandigheden echt niet veilig zijn, gaat de organisatie rond om u vroegtijdig toestemming te geven om in te gaan pakken.

● De exposant laat geen goederen achter na afloop van het evenement. Als er toch spullen/ rommel wordt achtergelaten, zal er een boete worden berekend a €50,-

● Tussen 8:30 en 17:00 uur is het niet toegestaan om met uw auto over het terrein te rijden.

● De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal.

● De exposant gaat akkoord met de geldende coronamaatregelen die gelden binnen Nederland.

● Verkoop van eten, dranken/ frisdrank is niet toegestaan.

● Geen restitutie mogelijk.

Bij akkoord gaan met deelname, geeft u aan bovenstaande goed te hebben gelezen en aanvaard u alle bovenstaande.

We hopen op veel aanmeldingen, een gezellige dag en vooral een goede verkoop voor iedereen!