Lost Treasures Jungle show!!!

Stel u voor uw school, feestzaal of tuin, wordt met een paar kleine decorstukken omgetoverd tot een jungle. En ineens staan jullie oog in oog met Lady Agatha von Digger. Een van werelds beroemdste ontdekkingsreizigsters uit de geschiedenis van de mensheid. Na haar komt ook haar lieftallige maar toch wat klungelige assistente Hathi binnenlopen, met een grote schatkist gevuld met schatten verzameld van over de hele wereld.

Vervolgens volgt er een 1,5 uur durende interactieve show, waarin de deelnemers op een leuke, maar spannende manier kennis maken met de vele wonderen der natuur, oude inheemse kunsten en natuurlijk levende dieren!

Want tussen alle humor, goocheltrucs, liedjes en verhalen door, verschijnen er ook diversen exotische dieren op het toneel. Welke uiteraard door de durfal onder het publiek mogen worden aangeraakt en/of vastgehouden! Zoekt u echt een unieke activiteit, dan heeft u deze nu gevonden. Wij zijn uniek in Nederland met deze show!

De kosten voor dit basisprogramma zijn €195,- voor een groep van maximaal 8 personen.

Grotere groepen is mogelijk, maar door de grote interactiviteit van de show, word hiermee ook de duur verlengd. Informeer voor een passend tarief voor uw groep.

Dit tarief geldt binnen een straal van 15km, buiten deze staal rekenen wij een reiskostenvergoeding van €0.50 per km. Bedraagt de reistijd meer dan 1 uur enkele reis, dan rekenen wij een kleine vergoeding voor deze extra tijd.